Automata öntözőrendszerek

Automata öntözőrendszerek

Öntözőrendszerek tervezése és telepítése 1 év garanciával.

Cégünk magánkertek, üzleti területek, és sportpályák automata öntözőrendszereinek telepítésével is foglalkozik.

  • Áruházunkban az öntözőrendszerek teljes termékpalettáját forgalmazzuk, ezért a direkt beszerzésnek köszönhetően a lehető legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani.
  • Kertészmérnökünk szakszerű öntözéstechnikai terve díjmentes, amennyiben a kivitelezést is megrendeli.
  • A rendszer zavartalan működésére, az illesztések csöpögés mentességére 1 év garanciát vállalunk.

 

Öntözőrendszer árak

A rendszer árait a következő tényezők határozzák meg:

  • A választott márka: A piacvezető Hunter és Rainbird gyártók automata öntözőrendszereinek teljes termékpalettáját állandó raktáron tartjuk. Többnyire ezt a két márkát javasoljuk megrendelőinknek a folyamatos innovációjuk, jó ár-értékarányuk, könnyű kezelhetőségük, és a könnyű alkatrész-utánpótlás miatt. Igény esetén azonban a Gardena vagy Toro eszközöket is beszerezzük, illetve telepítjük.
  • A kert mérete és beültetettsége: a még beültetlen területen rugalmasabban lehet a rendszert kialakítani, ami egyszerűsíti a telepítést.
  • A kert paramétereitől, adottságaitól, és a növénypopulációtól függ az, hogy milyen típusú szórófejet illetve vezérlőautomatikát alkalmazunk. A spray, MP rotátor, a kis és közepes teljesítményű rotoros szórófejek, illetve az egyedi növények öntözésére használt öntözőfejek eltérő árazással rendelkeznek.

 

A fenti okok miatt árajánlatot mindig helyszíni felmérés alapján adunk ki.

Keresse kertészmérnökünket az  Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.  emailen, vagy a 20/972 9600-as telefonon.